Coaching


Élet
Munka
Tehetség
Kapcsolat

 pk.tanacsadas@gmail.com

Élet – Life coach

Hogyan élj úgy, ahogy valójában szeretnél? Boldogan, kiegyensúlyozottan, félelmek és frusztráció nélkül. Mindenkinek jár a boldogság! De mindenkinek más útja van, amellyel eljuthat idáig. Ne mások útját járd! Keressük meg együtt a Tiédet!

Munka – Business coach

Hogyan virágoztasd fel vállalkozásod? Hogyan optimalizáld a munkafolyamatokat? Hogyan kezeld kollégáidat, beosztottaidat? Hogyan légy jobb vezető? Beszélgessünk erről… Több, mint 10 éves vezetői és vezető-képzési tapasztalatommal segítek megtalálni a saját stílusodat és aztokat a működési, irányítási módszereket, amelyben hiteles és kiegyensúlyozott leszel.

Tehetséggondozás

Milyen képességek rejlenek benned? Milyen szakmát válassz? Hogyan építs karriert? Hogyan kezeld a tehetséges – kicsit “csodabogár” dolgozóidat? Milyen útra tereld a gyermekedet? Sok éve figyelem a zsenik és különcök világát. Hiszem, hogy segíteni kell őket abban, hogy a világ jobban megértse őket, és legelőször is odáig kell eljutni, hogy megismrjék magukat, és meg merjék mutatni az igazi énjüket, fel merjék vállalni különcségüket. Együtt élve, egymás mellett, egymást élni és fejlődni hagyni – ez az igazi hatékony harmónia.

Párkapcsolati coach

Hogyan építs jó párkapcsolatot? Hogyan lépj ki abból a kapcsolatból, ami nem megfelelő számodra? A saját magad és szeretteid érdekében is fontos, hogy megismerd és megértsd magadat, mert nem adhatsz mást magadból, mint ami igazán vagy, és hidd el, hogy van olyan ember, akinek pont ez kell. Amíg “bujkálsz”, csak hamis kapcsolatokat tudsz építeni.

PK_Coaching

A coaching nem pszichológiai kezelés. Sokkal inkább egy tanulási folyamat, amelyben megismered magadat, és megtanulod kezelni magadat, majd megtanítod ezt a környezetednek is, hogy hogyan kezeljenek Téged, és könnyedén felvállalod MAGADAT, Őt, aki Te vagy. Én ebben a tanulásban segítek Neked vagy bárkinek, akinek szerinted erre szükséges van.

Van, amikor elakadunk az úton, és jól jön egy beszélgetés, ami irányt mutat. Te magad találod meg azokat a gondolatokat és érzéseket, amelyek megtámasztják az életedet. Az én célom nem az, hogy hosszú évekig magamhoz kösselek, hanem, hogy a saját lábadra állva, magabiztosan haladj az életedben, egy olyan szemléletet és önismeretet elsajátítva, amellyel bármivel szembe nézhetsz, bármin túljutsz, és boldog leszel.

Szerintem semmit sem kell szégyellni!
Mindig a legjobb döntést hozza az agyunk, és annak megfelelően cselekszünk. Csupán az a kérdés, hogy elegendő és megfelelő információkkal rendelkezünk-e abban a pillanatban, amikor döntünk, ahhoz, hogy azon az úton induljunk el, amelyen eljutunk a valódi céljainkhoz. Mit jelent ez? Nem megbánni, hanem megérteni kell a döntéseinket, és új döntéseket hozni. Nem véletlenül döntöttél és cselekdtél a múltban úgy, ahogy az történt!

Én nem itélkezem.
Én nem akarok senkit sem megváltoztazni.
Abban segítek, hogy a realitást és Önmagadat jobban megismerd, és az út tiszta és könnyű legyen.
Nem befolyásol a származásod, az identitásod, a pénztárcád, a képzettséged, a múltban tett cselekedeteid.
Amire a figyelmedet fordítom az a Te életed, a Te utad, a Te céljaid.
Keressük meg együtt azt, ami neked a legkomfortosabb!

Előfordul, hogy egyetlen beszélgetés után mindent másképp látsz, és sokkal erősebb és önbizalommal teli leszel!

Lehetséges, hogy a heti rendszeres beszélgetéseink visznek előrébb.

Valakinek az e-mailben történő kommunikáció ad jobb érzést, és olyan is akad, aki rendszeresen beszélget velem, és olykor e-mailben is kér segítséget.

Te vagy a középpontban, ez rólad szól!

Több, mint 15 éve foglalkozom emberek támogatásával mind magánéleti, mind tehetséggondozás, mind üzleti területen. Felnőttekkel és gyerekekkel is foglalkozom.
Minden esetben az egyént látom, azt az egyedi lényt, aki hozzám fordul, figyel rám, és cserébe én is figyelmet és törődést adok neki: itélkezés mentes, biztonságos környezetet a fejlődésre.

Nem az a cél, hogy sok pénzt fizess nekem a coach foglalkozásokért, hanem az, hogy elérd a céljaidat. A fizetség, amelyet Tőled kapok ezért azt jelenti nekem, hogy abban az időben, amíg veled foglalkozom, csak rád figyelek, lekötöm az időmet számodra.

Az első konzultáció 60 perces, ingyenes, és ott elmondod nekem, hogy tudsz-e pénzt szánni erre, és mennyit. Meg fogunk tudni állapodni. 🙂
Általában online tartom a coach foglalkozásokat. Ha személyesen is szeretnél velem találkozni, és nem komfortos neked az online beszélgetés, akkor gyere el hozzám. Mondd meg tehát Te, hogy mennyi pénzt adnál erre szívesen, és megbeszéljük, hogy ezért milyen módon tudlak támogatni, mint coach.

Várlak az én szép és reális vilagomban!
Írj nekem emailt a pkrisztina@hrkopo.hu címre vagy keress meg a közösségi média oldalakon.
Facebook

Legyen szebb és békés napod!

Purkald Kriszta

Kattints és tudj meg többete rólam.