HRK Small-Smart

HRKOPO TudásTár
-
Valódi online HR tanácsadás

HRKOPO TudásTár – Online HR tanácsadás egyszerűen és hatékonyan

HR-es vagy cégvezető vagy? Kérdéseid vannak a humán erőforrással kapcsolatban? 

A HRKOPO TudásTár előfizetéses szolgáltatása keretében bármikor felteheted HR kérdéseidet, és szakértőink 72 órán belül írásban választ adnak.

Miért fizess elő a HRKOPO TudásTárra?

 • Gyors és Hatékony: Kérdéseidre 72 órán belül válaszolunk.
 • Nem robotok válaszolnak neked, hanem húsvér emberek, akik szakértők a szakmájukban.
 • Széleskörű Szakértelem: Több mint 10 éves tapasztalatunknak köszönhetően a HR minden területéhez értünk. Bármilyen felmerült helyzetre olyan megoldást javaslunk, amely praktikus, jogszerű, humánus, gazdaságos, és ami ennél is fontosabb, a cégedre szabott! Nem általánosítunk!
 • Megoldások és javaslatok: Rutinos szakemberek által nyújtott megoldások, amelyek azonnal alkalmazhatók a gyakorlatban.
 • Inspiráció és ötletek: Friss ötletekkel és inspirációval látjuk el téged, hogy még hatékonyabban végezhesd a munkádat.

Máshol ezek a tudásanyagok több százezer forintba kerülnek, míg nálunk csupán a töredékébe. Hogyan lehetséges ez? 

 • A HRKOPO TudásTár megbízóink kérdéseivel növekszik. Az előfizetés részeként te is láthatod, hogy mások milyen kérdésekkel fordultak hozzánk, és mi arra milyen javaslatot adtunk. Ezért lehet, hogy már a közösség kérdéseit böngészve megtalálod, amit keresel.

Többre vágysz? Tedd fel saját kérdésedet előfizetőként!

 • Működési módszerünk, miközben előfizetőink kérdéseit kezeljük, gyors, praktikus, szervezett, ezért nagyon sok hasznos időt takarítunk meg. Érdekelne ez a működési modell téged is? Csatlakozz a közösséghez, hogy fejleszteni tudd céged működését!
 • Az előfizetéses rendszerünkkel sokkal több cégnek tudunk segíteni. Ez a küldetése a HRKOPO-nak

Hogy működik a szolgáltatás?

 1. Megrendelés.
 2. Szerződéses feltételek elfogadása.
 3. Első havi díj beérkezésétől azonnal jogosult vagy kérdezni. És meghívást kapsz a zárt Facebook csoportunkba, ahol láthatod a közösség többi tagjának kérdéseit.
 4. E-mailben küldöd a kérdést, 72 órán belül e-mailben kapod a választ.
 5. Ha kollégáinknak további információra van szüksége, kérdeznek majd tőled. Egy kérdéskör akkor zárul le, ha minden információ számodra is tisztázottá vált (ez akár több levélváltást is jelenthet).
 6. Havonta kapod az előfizetés számláját, amelyet kiegyenlítve folyamatosan aktív az előfizetésed.
 7. Bármikor lemondhatod az előfizetést, ez esetben arányos fennmaradt befizetett díjat visszatérítjük.

 

HRKOPO TudásTár
BASIC csomag
nettó 9 990 Ft/hó

Amennyiben munkavállalóként szeretnéd fejleszteni tudásodat, akkor itt a helyed! A HRK Small-Smart Megoldások lehetőséget biztosít számodra, hogy elérhesd a tudásanyagunkat egy egyszeri vásárlási lehetőséggel. Tanulj, fejlődj és nyűgözd le munkatársaidat! 

young-gbdc8b6243_1920

HRKOPO TudásTár
PRO csomag
nettó 99 990 Ft/hó

Amennyiben munkáltatóként állandó tudásanyagot szeretnél biztosítani alkalmazottaid részére, ezzel növelve tudásukat és a munkájuk minőségét, akkor itt a helyed! A HRK Small-Smart Megoldások előfizetéses rendszer lehetőséget biztosít számodra, hogy bármikor hozzáférhess a tudásanyaghoz, megoszthasd azt kollégáiddal.

Group of ecstatic business partners looking at camera with raised arms