Rólunk

A HR KOPÓ Akadémia alapítóinak célja, hogy megtaláld a számodra legkényelmesebb fejlődési utat.

Interaktív, gyakorlati képzéseket, fejlesztéseket és előadásokat, konferenciákat hozunk Neked amellyel vállalkozóként, munkavállalóként, magánemberként eléred a céljaidat.
Nem tankönyvekből tanítunk, hanem a tapasztalataink alatt felszedett tudásunkat osztjuk és tanítjuk meg Neked. 

A fókuszt a gyakoralatiasságra helyeztük, ezért az órák és előadások tematikája, felépítése és megvalósítása az, ami könnyen megtanulhatóvá és azonnal az életedbe beépíthetővé teszi a tudást, amit mutatunk.

A képzéseinket a HR KOPÓ szaktanácsadói és partner szakértői tartják, akik folyamatosan dolgoznak is azokon a szakterületeken, amelyekről Neked előadnak, így a tudást igazán autentikus, tapastalatokra alapozott forrásból hallgathatod meg.  

Általános elvünk a komplexitás, a teljeskörűség és a maximalizmus melletti megfelelő szegregáció. Ez mit jelent? Leginkább azt jelenti, hogy véleményünk szerint senki sem egyforma, senkinek sem kell ugyanaz a tudás, így mi széles körű tudás-választékot tárunk eléd, és azt is Te választhatod ki, hogy önmagadat szeretnéd képezni vagy élő (oktató jelenlétével történő) képzést, fejlesztést szeretnél.

Az egyénre koncentrálunk, amely szemlélet az előadásainkban, oktatásainkban is megjelenik, mivel mi pontosan tudjuk, hogy civilizációnk és abban minden elem embereknek szól emberekről, emberek által. Ezt a szemléletet visszük bele a humán és reál témáinkba is, amellyel egyre többen érik el sikeresebben céljaikat. Bízunk benne, hogy hamarosan Te is közénk tartozol!

Célunk, hogy potenciális, széles tudású, megoldó embereket képezzünk ki, akik a nálunk hallottakat, tanultakat  hasznosan tudják saját munkavégzésük és életük során alkalmazni.
Képessé tesszük hallgatóinkat arra, hogy felmérjék saját élethelyzetüket, munkahelyi pozíciójukat, felelősségi körüket, és ezekhez leginkább illeszkedő optimális döntést tudjanak hozni, működő rendszereket tudjanak létrehozni.

Aktuális képzéseink