PR szolgáltatások

Megmutatjuk a nagyvilágnak, hogy ki vagy Te! Mindezt úgy, hogy sikerüljön az előnyeidet kimutatnod, és észrevehetővé válj a valódi célközönséged számára!

HR alapú PR – Mi ez?

Van egy szolgáltatásod, egy terméked?
Gondoltál már arra, hogy ne csak arról kommunikálj, hogy mit nyújtasz, hanem megmutasd, hogy ki vagy Te a termék/a szolgáltatás mögött? Manapság egyre népszerűbb az a PR, ami a valóságot mutatja meg, amely emberközpontú, és amely felvállalja, hogy a szolgáltató is ember, hogy a cég mögött ott áll a termék/szolgáltatás megálmodója.
Igazi értékek, igazi sztori, igazi jelenlét. Ebben segítünk mi Neked.

HR alapú marketing?

Megtaláljuk azokat az embereket, akiket valóban Te érdekelsz, a Te terméked, a Te szolgáltatásod!

A tömeges kommunikáció, az üres szövegek és az agresszív eladási technikák ideje lejárt! Ma sokkal előbb tudsz eladni, ha megérted a célközönségedet, és pont úgy, pont arról kommunikálsz, ami őket érdekli.

HR és PR szakembereink segítenek Neked, hogy pontosan kijelöld a valódi célközönségedet, és hozzájuk szóljanak hirdetéseid. Akár termék, akár szolgáltatás hirdetést, akár toborzási kampányt szeretnél, nálunk van az iránytű, és nálad a kibontani való információ. Emberközpontú marketing szolgáltatásunkkal hamar megtalálod a célközönségedet.

Szolgáltatásaink:

Toborzási kampányok

Weboldal készítés és üzemeltetés – tartalom írás, webshop felépítés, magazin- vagy blogoldal építés és működtetés;

Social media oldalak üzemeltetése;

Social media posztok gyártása;

PR cikkek, interjúk, egyéb nyilatkozatok megírása – igény esetén a sajtóban terjesztése;

Hivatalos szóbeli/írásbeli kommunikáció meghatározása, elkészítése (telefonos szkriptek, levelezések, ajánlatok, megállapodások, szerződések);

Blogírás;

Teljes image felépítés és képviselet;

Rendezvényszervezés – sajtótájékoztató, céges bemutató rendezvények, csapatépítők, konferenciák, kiállítások.

A PR tevékenységbe beletartozik

– marketing (online és offline eszközök, értékesítést támogató eszközök),

– sajtóban való megjelenés,

– kommunikáció az ügyfelekkel/vásárlókkal (weboldal, levelezés, nyilatkozatok),

– kommunikáció a partnerekkel (megállapodások, ajánlatok, levelezések),

– belső céges kommunikáció (munkatársakkal, tulajdonos társakkal folytatott írásbeli és szóbeli kommunikáció),

Mi azt a részfeladatot vagy akár a teljes kampányt vállaljuk, amelyre Neked szükséged van.

A teljes PR tevékenység hatására alakul ki a szervezet vagy ember brand-je, a kép, amely a piaci szerepére is hatással van.

A HRK csoport arra törekszik, hogy minden ügyfelét teljes körű PR tanácsadással és szolgáltatással segítse, ellátva akár a teljes PR tevékenységet vagy együttműködve a PR tevékenység valamely részét elvégző szolgáltató partnerekkel, illetve a szervezeten belüli munkatársakkal.

“Egy szervezet vagy egy ember PR (public relatinons = közönségkapcsolatok) tevékenysége meghatározza a szervezetről vagy emberről kialakuló külső és belső képet egyaránt, emiatt hatással van a szervezet vagy ember tevékenységének célpiac általi elfogadására, értékesíthetőségére, hasznosíthatóságára, hitelességére, valamint a céges belső kommunikáció révén a munkatársak munkavégzésére, és a szervezet iránt általuk kialakít attitűdökre is.”

Purkald Krisztina

Kérje ajánlatunkat kollégáinktól.