Általános Vállalkozástan

60.000 Ft

Ha most indul a vállalkozása vagy még csak gondolkodik azon, hogy vállalkozni kezdjen, …

Ha már vállalkozó, de szeretne magabiztosabb lenni a feladatokat illetően, …

Ha most készül beülni az ügyvezető vagy cégtulajdonos székébe, …

akkor várjuk szeretettel az Általános vállalkozástan képzésen.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A képzésen minden olyan ismeretet elsajátíthat, amit egy vállalkozás működtetéséhez tudni érdemes.

Miről szerezhet nálunk ismereteket?

–        Mikor döntsünk úgy, hogy vállalkozásba kezdjünk? Mit jelent vállalkozónak lenni? Milyen vállalkozási formák vannak, és melyiket hogyan és mikor érdemes megalapítani?

–        A különböző vállalkozási formák jogi aspektusai. A jogi feladatok megismerése, kezelésükre módszerek, eljárások. A jogi szakemberek feladatainak, hatásköreinek ismertetése. Kihez forduljunk, ha jogi kérdésünk vagy problémánk keletkezik a vállalkozásunkkal, alkalmazottainkkal, partnereinkkel kapcsolatban?

–        A különböző vállalkozási formák pénzügyi aspektusai. Milyen vállalkozáshoz milyen könyvelési rendszer illik? Melyek azok az adók, amelyeket a vállalkozásoknak fizetniük kell? Hogyan működik ez a gyakorlatban? (könyvelési anyag kezelése, utalások, stb.)

–        Hogyan figyelhetünk a vállalkozásunk pénzügyeire? Hogyan felügyeljük könyvelőnket? Mi az, amit a vállalkozónak is tudnia érdemes (nem csak a szakemberekre bízni)?

–        Mit jelent a bérszámfejtés, milyen elemekből áll a bér, illetve a munkáltatói költség? Hogyan zajlik egy munkavállaló bejelentése, kijelentése? Alapfogalmak tisztázása: fizetett szabadság, fizetés nélküli szabadság, betegállomány, jelenléti ív. Milyen kedvezmény típusok merülhetnek fel a bérekkel kapcsolatban?

–        Milyen munkavédelmi szabályoknak kell megfelelni minden vállalkozásnak? Mi a feladata a munkáltatónak? Mi a feladata a munkavédelmi tanácsadónak? Mi a feladata a munkavédelmi képviselőnek? Mi a feladata a munkavédelmi felelősnek, amennyiben alkalmazott? Mi a teendő munkahelyi baleset esetén? Milyen feladataink vannak az orvosalkalmasság igazolásához?

–        Milyen marketing csatornákon érdemes hirdetni a KKV szektorban? Hogyan építsünk marketing stratégiát? Milyen marketing trendek tapasztalhatók manapság?

–        Milyen feladataink vannak a humán erőforrással? Hogyan építsük fel cégünket? Hogyan építsünk HR stratégiát?

A képzés időtartama:

8 x 60 perc

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.