Kategóriák
Uncategorized

Hogyan lépj be az előadásainkra?

Az eseményekről általánosan:

Online interaktív előadásokat tartunk a Zoom alkalmazást használva, amelyre bárki bármikor becsatlakozhat a belépési linkre kattintva.

Az előadásokról felvételek készülnek, de a felvételekből kivágjuk minden hozzászóló nevét, hangját, arcképét, tehát a publikált előadásokon, amelyet a YouTube-ra töltönk fel, csak az előadók látszódnak, a hozzászólásokat felirattal név nélkül jelenítjük meg, ha releváns.

Részvétel az előadáson:

Kattints az előadás belépési linkjére, amelyet megtalálsz weboldalunkon az előadások leírásában vagy a FaceBook eseményben vagy a @purkaldkriszta Instagram bio-jában.

Amikor betölt a képernyő, akkor kattints a “Launch Meeting” kék színű gombra!

Ha mobilról akarsz bejelentkezni, le kell töltened a Zoom ingyenes alkalmazást – ezt javasolni is fogja neked a weboldal, az előadás belépési linkjére kattintva.
Ezekre az adatokra lesz majd szükséged a mobilapp-ban a bejelentkezéshez, ezeket megtalálod az előadás leírásában a weboldalon vagy a FaceBook esemény leírásában.
Meeting ID:
Passcode:


Ha laptopról vagy PC-ről jelentkezel be, akkor lehetőséged van a webböngészőben betölteni az előadást az alábbi lépésekkel:

Kattints az előadás elépő linkjére !!!

Ezután a képernyő frissíteni fog, és ha van letöltve neked Zoom alkalmazás, akkor megkérdezi, hogy meg akarod-e nyitni. Ha nincs zoom alkalmazásod, és nem akarsz letölteni semmilyen alkalmazást, akkor kattints a képernyő alján lévő “Join from Your Browser” feliratra.

Ezután meg fog jelenni a belépési lehetőség az előadásra.:

1. Engedélyt kér a géped a kamera és a mikrofon használatára – engedélyezheted, mert az előadásra belépés után is le tudod kapcsolni a kamerát és a mikrofont (bár úgy van beálítva az előadás, hogy a belépő résztvevőknek automatikusan le lesz kapcsolva a kamerája és mikrofonja.

2. Meg tudod adni a nevedet, de akármit beírhatsz az igazi neved helyett.

3. Kattints a “Join” kék színű gombra, és már bent is vagy az előadáson. 🙂

Ha problémád van a belépéssel, ezeken az elérhetőségeken tudsz segítséget kérni tőlem:
+36706752348 (sms/whatsapp/viber)
Posztolj az eseményhez!
Írj messengeren: Krisztina Purkald
Írj e-mailt: pk.tanacsadas@gmail.com

Szeretettel várlak!
Kriszta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük