Kategóriák
Képzések

Nagycsoportos élő képzések

Easy recruit

Toborzás-kiválasztás-munkakörbe helyezés
Egyedi módszer – könnyű és praktikus Azonnal a gyakorlatba helyezhető technika, amellyel már másnap érkezhetnek a kiváló és megfelelő munkavállaló jelöltek.

Állásinterjú technikák

Technika, szemlélet, módszertan, amellyel garantáltan eldöntheted, szükséged van-e a jelöltre. Az interjú szerkezetének felépítése, kérdések és szituációs példák, kiértékelés.

Teljesítményértékelési rendszerek

Hogyan építsd fel a cégedre, a saját munkafolyamataidra hatékonyan és harmonikusan illeszkedő teljesítményértékelő rendszert? Melyek az alap teljesítmény mutatok? Hogyan tudod felhasználni a teljesítményértékeket a bérezéshez, továbbképzéshez, erőforrástervezéshez, motivációhoz? 

Munkáltatói brandépítés

Hogyan mutasd meg a valódi munkáltatói arcodat, és hogyan érd el, hogy ez vonzó legyen? Mit értékelnek valójában a munkavállalók és mi motiválja őket? Marketing/PR/HR – Mi kell a munkáltatói márkaépítéshez valójában?

Onbording/Offboardin

Hogyan illessz be egy új munkaválallót hatékonyan, gyorsan, humánusan és legálisan? Mi romolhat el a próbaidő alatt? Hogyan bizonyosodj meg a munkavállaló alkalmasságáról a próbaidő alatt? Hogyan kezeld a munkavállalói kiléptetéseket? Mire jó az exit interjú, és mire tudod felhasználni?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük