Kategóriák
Uncategorized

Pénzügyi programokat értékesítőket keresünk

A pénzügyi programok segítségével az emberek pénzt spórolnak meg, megvédhetik vagyonukat, biztonságban tudhatják egészségügyi ellátásukat, egész családjuk anyagi helyzetét stabilizálni tudják.

A pénzügyi programokat értékesítők olyan tevékenységet végeznek, amely nem csak saját egzisztenciájukat emeli luxus életmódra, de nagyon hálás ügyfélkörrel rendelkeznek, hiszen segítenek az embereknek.

Az elmúlt években a pénzügyi termékek értékesítési területe felhigult, és sokan rossz módszerekkel végezték ezt – az egyébként igen hasznos – tevékenységet. Mára már az emberek nem nyitottak az üres és személytelen ügyfélkezelésre, az értéktelen ajánlatokra és bonyolult eljárásokra. Nem csoda, hogy sokan ódzkodnak ettől a területtől.

Megbízónk egy olyan amerikai nagyvállalat, amely több, mint 100 éve van a pénzügyi termékek piacán, ezért elég sok tapasztalatot gyűjtött, amely révén programjait az ügyfelek igényeire tudta szabni. Lépést tart a világ változásaival, és arra nyújt megoldásokat, amelyre leginkább szüksége van az embereknek. Anyagi stabilitás és biztonság.

Munkatársai kiemelkedő keresettel rendelkeznek, mivel az anyacégnek nem érdeke, hogy kihasználja a kollégákat. Sikeres mentorációs programja és kiváló képzési programjai révén az itt dolgozó emberek nagyon hamar tudnak olyan bevételekre szert tenni, amellyel saját életszínvonaluk is megváltozik. Rugalmasságot, önállóságot biztosítanak a munkatársaknak, miközben folyamatos támaszt nyújtanak a háttérben a mentorok. Igazán családias légkörben, szabadon dolgozhatsz, ha bekerülsz a csapatba. Garantáltan meg fog változni a véleményed a vállalkozói létről, ha együtt dolgozol velük.

Megbízónk részére keresünk:

Pénzügyi programokat értékesítő kollégákat

Értékesítési Üzleti vezetőket

Lelkes csapatokat

További információk:
+3670 6752348
toborzas@hrkopo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük