Rólunk

A csapatról több információért kattints ide:


A HR KOPO célja, hogy megtaláld a számodra legkényelmesebb fejlődési utat.

Interaktív fejlesztéseket, előadásokat, és gyakorlati képzéseket hozunk Neked amellyel eléred a céljaidat.
Nem tankönyvekből tanítunk, hanem a tapasztalataink révén felszedett tudásunkat osztjuk és tanítjuk meg Neked. 

A fókuszt a gyakoralatiasságra helyeztük, ezért az órák és előadások tematikája, felépítése és megvalósítása az, ami könnyen megtanulhatóvá és azonnal az életedbe beépíthetővé teszi a tudást, amit mutatunk. Egyéni foglalkozásaink híresek arról, hogy csak RÁD figyelünk, rád szabjuk a fejlesztést.

A Coach ülések segítenek kiigazodni a magánéleteden, a tanulás és a munka utadon, és segítenek illeszkedni Neked a világhoz. Nem vagy egyedül!

A képzéseinket a HR KOPÓ szaktanácsadói és partner szakértői tartják, akik folyamatosan dolgoznak is azokon a szakterületeken, amelyekről Neked előadnak, így a tudást igazán autentikus, tapasztalatokra alapozott forrásból hallgathatod meg.  

Általános elvünk a komplexitás, a teljeskörűség és a maximalizmus melletti az egyén csodálatosságának kibontása. Ez mit jelent? Leginkább azt jelenti, hogy véleményünk szerint senki sem egyforma, senkinek sem kell ugyanaz a tudás, így mi széles körű tudás-választékot tárunk eléd, és azt is rád szabjuk.

Az egyénre koncentrálunk, amely szemlélet az előadásainkban, oktatásainkban is megjelenik, mivel mi pontosan tudjuk, hogy civilizációnk és abban minden elem embereknek szól emberekről, emberek által. Ezt a szemléletet visszük bele a humán és reál témáinkba is, amellyel egyre többen érik el sikeresebben céljaikat. Bízunk benne, hogy hamarosan Te is közénk tartozol!

Célunk, hogy potenciális, széles tudású, megoldó embereket képezzünk ki, akik a nálunk hallottakat, tanultakat  hasznosan tudják saját munkavégzésük és életük során alkalmazni.
Képessé teszünk Téged is arra, hogy felmérd saját élethelyzetedet, munkahelyi pozíciódat, felelősségi körödet, és ezekhez leginkább illeszkedő optimális döntést tudj hozni, működő rendszereket tudj létrehozni és fenntartani.