Kategóriák
Események

Schmidt András – Action Coach


REALITÁS Konferencia
2022. 11. 10.

VÁLSÁG Realitás szekció

09:30 – 09:55 Hogyan alkossuk meg az Egyedi Piaci Értékajánlatunkat?

A KKV szektorban az árversenyt csak az egyediség győzheti le. Hogyan lehet megmutatni az egyediséget? 

Az ActionCOACH üzleti filozófiája szerint minden KKV-ak meg kell alkotni a saját know-how-ját, amivel a saját piaci szegmensében kiléphet az árversenyből. A piaci egyediség az ActionCOACH módszerével felépíthető. Ennek a több összetevőből álló módszernek két eleméről fog Schmidt András Önöknek előadást tartani.

Az előadóról

András tanúsított ActionCOACH, üzletfejlesztési tanácsadó, mentor és coach egyszerre. 25 évet dolgozott le a nemzetközi szállítmányozási iparágban. Ez idő alatt több nemzetközi nagyvállalat magyar leányvállalatát is vezette. Tizenegyedik évét tapossa a magánvállalkozásában, több sikeres privatizációs tenderben is a vevő tanácsadójaként működött közre itthon és Fehéroroszországban.

2016-ban cégével a Gree-gree Kft-vel csatlakozott partnerként az amerikai székhelyű ActionCOACH üzletfejlesztési franchise rendszeréhez. Ennek az volt az oka, hogy az ActionCOACH 2003 óta folyamatosan a Globális Toplisták szerint a legsikeresebb üzletfejlesztő franchise társaság a világon és Schmidt András a legjobbat kereste a business coaching és consulting iparágban. Ügyfelei a KKV szektorből jönnek, s akik eddig végigcsinálták vele az ActionCOACH üzletfejlesztési programját, azoknak sikerült egy stabilan profittermelő és önjáró vállalkozást felépíteni, s párhuzamosan ezzel olyan üzleti ismeretek birtokába jutottak, amellyel sikeresen fektetnek be, vagy vállalkoznak egy az addig számukra ismeretlen iparágban is.

Amennyiben a konferencián résztvevők konzultációt szeretnének Schmidt Andrástól kérni, jelentkezzenek andrasschmidt@actioncoach.com e-mail címen vagy a +36 20 9249 112 telefonszámon, és mutassák be a konferencia jegyhez kapott kuponkódot.

REALITÁS online Konferencia program

Itt tud regisztrálni és jegyet vásárolni a REALITÁS online Konferenciára

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük