Kategóriák
Uncategorized

Somogyi Miklós – Innováció szakértő


REALITÁS Konferencia

2022. november 10.

15:45 – 16:10 Találd ki, valósítsd meg, légy sikeres! c könyv bemutatása – innovációmenedzsment ismeretek és tapasztalatok

“Hogy megjósolhassuk a jövőt, találjuk fel magunk!” (Gábor Dénes)

Van egy új ötleted?
Feltaláló vagy?
Van kutatási eredményed?
Innovátor akarsz lenni?
Vállalkozásod van?
Innovációmenedzser vagy?
Innovációs intézményben dolgozol?
Üzleti angyal és/vagy befektető vagy?
Érdekel az innováció?

Ha bármelyik kérdésre igen a válasz igen, akkor ebben az innovávió művezetését szolgáló kiadványban az olvasó talál valami hasznosat, elgondolkodtatót, vagy célul kitűzhető inspirációt, amiért részben vagy egészben érdemes elolvasni a könyvet.
Ez a könyv több évtized innovációs tapasztalatainak gyűjteménye. A szerző gépészmérnök, volt kutató, kutatóintézeti igazgató, sikeres, illetve tönkrement vállalkozó, innovációs központ stratégiai igazgatója, befektetési társaság tanácsadója és értékesített know-how-kat, azaz tapasztalatokat szerzett az innovációmenedzsment szinte minden területén.

Hogyan lehetünk Európa egyik leginnovatívabb nemzete?

A gazdasági felzárkózás egyik legjobb lehetősége a termék-, eljárás- és szolgáltatás innováció! A könyv utolsó fejezetében több módszertani javaslat szerepel a legégetőbb, a fejlődést gátló problémák megoldására. Az elmúlt évek valós történetei, példái, a kapcsolódó szabadalmak, termékfejlesztési projektek leírása tanulságul szolgálhatnak a mai projektgazdák számára is.

Az előadóról:

Miklós innovációs szakember, aki hazai innovációs szféra meghatározó alakja. Miklós 1975-ben végzett a BME-n gépészmérnökként és azóta foglalkozik innovációval. Gépipari kutatóként kezdte el karrierjét, majd a Gépipari Technológia Intézetnél az évek alatt rengeteg tudást halmozott fel, több szabadalmat is adott ki, több know-how-t adott el és honosított.

Közel egy éve kapható könyvében osztja meg innovációsmenezsment ismereteit és tapasztalatait.

Hallgasd meg itt az előadó korábbi megjelenését:

REALITÁS online Konferencia program

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük