Kategóriák
Események

Gál É. Beáta – Válságmenedzsment szakértő

REALITÁS Konferencia
2022. 11. 10.

VÁLSÁG Realitás szekció

10:00 – 10:25 A válság pszichológiája és kezelése

Miért fontos a vállalati válság időben történő felismerése, és a csődöt, illetve a felszámolást megelőző kezelése? 
Hogyan tovább, ha vállalatunkat válság fenyegeti, vagy már be is következett? Segít-e a túlélési ösztön ereje vagy komoly szakértői beavatkozásra is szükség van?
Lehet-e a válsághelyzetből lehetőség? (Esetpélda külső válságok sorával sújtott környezetben a vállalati növekedésre.)

Az előadóról:

Beáta Vezetés és szervezés MsC diplomás üzletviteli tanácsadó, a Változás és Válságmenedzserek Országos Egyesületének (VOE) tagjaként KKV Változás és válságmenedzsment szakértő.

Itt olvashatja el interjúnkat Gál É. Beátával.

“Több tizenéves vállalkozásvezetési- és fejlesztési tapasztalt alapján úgy gondolom, hogy nincs két egyforma vállalat. A problémák, akadályok sok esetben hasonlatosak, melyek valódi, belső okai a felületes szemlélő, vagy a napi cégrutinban elmélyülő számára rejtve maradnak, – s gyakran csak annak következményeit érzékeli. Egy sokat tapasztalt, külső szakértő szeme könnyebben észreveszi azokat, és megoldási javaslataival támogatja a vállalat egészét, Rengeteg időt, energiát és nem mellesleg pénzügyi kiadást megspórolva a vállalat számára.”

Amennyiben a konferencián résztvevők konzultációt szeretnének Gaál É. Beátától kérni, jelentkezzenek voe@valsagmenedzser.hu e-mail címen, és mutassák be a konferencia jegyhez kapott kuponkódot.

REALITÁS online Konferencia program

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük