Kategóriák
Események

Deborah Szepessy – Employer brand szakértő

REALITÁS Konferencia
2022. 11. 10.

HR Realitás szekció

13:45 – 14:10  Mit tanulhatunk a külföldi munkáltatóktól?

A nemzetközi trendek alakulását érdemes követni. A DACH régió (Németország, Ausztria, Svájc) aktuális helyzetéről tudhatunk meg többet, illetve 10 pontban arról, amit már tudnak a külföldi munkáltatók.
Megismerhetjük azt a “csodafegyvert” is, amit a WOOfors hozott elsőként az osztrák piacra.

Két stratégiai szemléletmód fontos, melyeket sokszor – hibásan – versenyeztetni szoktak egymással: az egyik a team-fit vagy cultural-fit gondolkodásmód, a másik pedig a culture add. Mindezek alapfeltétele az együttműködési és a jó kommunikációs készség, valamint a kritikai gondolkodás.

A hard skillek soft skillek nélkül mit sem érnek.

Az előadóról

Deborah az osztrák cégközponttal rendelkező WOOfors Marketingigazgatója. Politológus és okleveles nemzetközi kapcsolatok elemző. 5 nyelven beszél, amelynek köszönhetően igen széles körben tudja vizsgálni a nemzetközi gazdasági és kulturális kapcsolatokat. A marketingre és PR-ra szakosodott, mivel mindig is foglalkoztatta a kommunikáció, a marketing, a PR és a HR világa. Ezen területek szerelemgyermeke, az employer branding ma már egyre nagyobb teret hódít a válallkozók világában. Deborah leginkább ennek vált szakértőjévé, és folyamatosan segíti a vállalkozásokat a megfelelő munkáltatói márka felépítésében és fenntartásában. A legfontosabb célja azt az alapvetést tudatosítani minden üzleti tevékenység során, hogy mi vagyunk (és kell maradnunk) a “H” a “HR”-ben.


“Marketing- és PR-szakemberként a dopamin a kedvenc hormonom. Az új impulzusok, találkozások és helyzetek korábban ismeretlen perspektívákat nyitnak meg, amelyeket a megfelelő nyitottsággal ki lehet használni. A WOOforsnál a vállalati kultúra része, hogy keressük és láthatóvá tegyük a lehetőségeket.”

Itt olvashatják el az előadóval készült interjút.

Amennyiben a konferencián résztvevők konzultációt szeretnének kérni a Deborah Szepessy-től, jelentkezzenek az info@woofors.hu e-mail címen, és mutassák be a konferencia jegyhez kapott kuponkódot.

REALITÁS online Konferencia program

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük