Kategóriák
Uncategorized

Hogyan segítsd gyemekedet a tanulásban?

Ingyenes online előadás

Időpont: 2023.03.09. 19:00

Helyszín: Zoom online előadás

Belépés az előadásra

Join Zoom Meeting
Meeting ID: 826 1972 3294
Passcode: 634720

Jelöld be a FaceBook-on, hogy részt veszel az eseményen, mert akkor folyamatosan értesülsz az előadással kapcsolatos információkkal, és ott találod majd az előadás felvételének linkjét is!

FaceBook esemény

A SZÜ-LŐ-TÉR közösségről bővebben:

A SZÜ-LŐ-TÉR előadások olyan témákat dolgoznak fel, amelyek nap mint nap foglalkoztatják a szülőket, mindezt úgy, hogy érvényesüljön a gyermekek és a szülők egyedisége is, mert nem vagyunk egyformák…!

Célkeresztben a szülők?

Tudjuk, látjuk, szülőként érzékeljük, hogy mindenki bele akar okoskodni abba, hogy hogyan neveljük a gyermekeinket, és bár nyitottak vagyunk a jó tanácsokra, de vajon melyik tanács az, ami pont nekünk jó? Mi az a nevelési módszer, ami pont nekünk való?

Purkald Kriszta vagyok, tehetséggondozási fejlesztő, coach és egyébként HR szakértő, de a SZÜ-LŐ-TÉR előadásokat azért kezdtem el, mert felháborítónak tartom azt, hogy olyan tanácsokat kapj szülőként, amelyben nincs jelen a gyermeked, és még inkább a Te egyediséged! Több, mint 15 éve foglalkozom emberekkel (gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt), és a sok érdekes tapasztalatom közül az a legfontosabb, hogy megértettem és látom is a gyakorlatban, hogy minden embernek (kortól, nemtől függetlenül) van egy olyan egyedisége, amelyet, ha nem veszünk számításba, akkor bármit is akarunk fejleszteni, változtatni, nem érjük el a sikert. Szóval én nem ítélem el a szülőket, nem gondolom, hogy okosabb lennék vagy jobb szülő bárkinél, viszont szeretnék egy olyan biztonságos közösséget építeni, ahol mindenki önmaga lehet, és ha megtalálta önmagát, abból a szemszögből igyekezzen gyermekének egyediségét is megismerve a legjobbat nyújtani szülőként, ami tőle telik. Erről szól a SZÜ-LŐ-TÉR!
Hidat építünk a gyerekek és a szülők közé, mert bizony ott van az alap, csak épp az építőanyagokat kell megfontolni.

Első előadásom:

Hogyan segítsd gyermekedet a tanulásban?

Minden szülő szeretne büszke lenni gyermekére, és szeretné, ha a gyermek boldog lenne, tudna boldogulni az életben, ehhez pedig biztos abban, hogy jó tanulmányi eredmények kellenek.

Biztos, hogy csak ez az egy út van?

Ismered a gyerek valódi képességeit?

A gyerekek nagyon jól el tudják rejteni a valódi képességeiket és vágyaikat azért, hogy megfeleljenek a szülőknek, tanároknak. Ezzel csupán az a gond, hogy

ha nem azokat a képességeket fejleszti, amelyekkel valóban rendelkezik,

ha nem boldog attól, amit csinál, tanul,

ha nem lehet őszinte a legfontosabb (családi) közeggel,

akkor jön a depresszió, a drogozás, a bűncselekmények vagy az öngyilkos gondolatok.
De, ha nem ekkora a baj, akkor is számolhatunk azzal a következménnyel, hogy nem lesz sikeres a vizsgákon.
De, ha még a vizsgán is sikerült eredményt elérnie, akkor is számolhatunk azzal a következménnyel, hogy nem boldog, és majd felnőttként is boldogtalan lesz.

Mindegy, hogy matematikus, fizikus, biológus, informatikus, nyelvész, kereskedelmi, művész, sportoló vagy egyéb képességei emelkednek ki a gyermekünknek. Mindegy, hogy szellemi vagy fizikai munkavégzésre készül, mindegy, hogy szakképzés vagy egyetemi képzés irányába megy tovább, MINDENKINEK JÁR AZ ŐSZINTE ÚT LEHETŐSÉGE!

Ha érdekel Téged, hogyan tudod segíteni a gyermeked tanulási folyamatát,

ha érdekel, hogyan tudod segíteni a gyerkőcöt, hog tehetsége kibontakozzon,

ha érdekel Téged, hogy mi blokkolja a gyerekeket a tanulásban

GYERE EL AZ ELŐADÁSRA vagy iratkozz fel a YouTube csatornámra, a FaceBook oldalamra, Instagram oldalamra vagy a FaceBook eseményeimre, és értesülj az új előadásokról vagy blogcikkeimről.

Az előadás technikai információi:

Join Zoom Meeting
Meeting ID: 826 1972 3294
Passcode: 634720

Segítség az előadásra belépéshez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük