Kategóriák
Események

Dr. Kerekes Ferenc

REALITÁS Konferencia
2022. 11. 10.

VÁLSÁG Realitás szekció

10:30 – 11:00 Pénzügyi biztonság munkavállalónak és munkáltatónak a hosszútávú, egészséges működés jegyében
Hogyan lehet mind humán, mind adózási, behajtási, végrehajtási ügyekben, magán tőkeképzésben segíteni a vállalkozásoknak, valamint hogyan lehet a végleges vagyonvesztést elkerülni egy egyszerűen és könnyen elérhető pénzügyi programmal?
Manapság az egyik legnehezebb feladat a munkavállalók megtartása. A  Biztos Jövőkép csapat előadásában Dr. Kerekes Ferenc olyan megoldást kínál a vállalkozóknak, amellyel akár 80%-os munkavállalói megtartási eredmény is elérhető. Az előadó a Jász Márta által vezetett sikeres MetLife Biztosítótársaság Rózsadombi Igazgatóságának tagjaként nem csak a munkavállalók részére nyújt biztonságot teremtő – és egyben a bérezést is optimalizáló – megoldást. A gazdasági társaságok tulajdonosai is csökkenthetik adóterheiket, amennyiben a MetLife által javasolt pénzügyi programot választják. A jelenlegi gazdasági helyzetben ez kiemelkedő lehetőség a stabilitás és a fejlődés elérésére.
Az előadóról
Ferenc 12 évig volt jogász pénzügyi területen, az NN Biztosítónál, Generali Biztosítónál, és az OTP Pénzügyi Pontnál vezetői szerepben. Most stratégiai vállalati szakértő a MetLife Rózsadombi Igazgatóságánál. Egy új üzleti modell felépítését kezdték el, amely a cégek felé történő értékesítés. Ez a modell a stratégia részeként biztosítja a vállalat kiegyensúlyozott fejlődését. Azokra a kérdésekre adnak választ a cégvezetők számára, hogy hogyan lehet mind humán, mind adózási, behajtási, végrehajtási ügyekben, magán tőkeképzésben segíteni a vállalkozásoknak, valamint hogyan lehet a végleges vagyonvesztést elkerülni.
“Ezen a területen én magam is kihívást találtam szakmailag, hisz jól tudom kamatoztatni az eddigi tapasztalataimat, valamint egy komoly továbbképzésen is részt vettem, így a meglévő és az új tudásommal, az igazgatóság támogatásával tudunk kollégáimmal plusz értéket, használható módszert nyújtani a cégvezetőknek.” 
Itt olvashatja az előadóval készült interjút.
Amennyiben a konferencián résztvevők konzultációt szeretnének Dr. Kerekes Ferenctől kérni, jelentkezzenek az  vallalkozasfejlesztes@biztosjovokep.hu e-mail címen vagy a +3630 309 8755 telefonszámon, és mutassák be a konferencia jegyhez kapott kuponkódot.
REALITÁS online Konferencia program
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük