Kategóriák
Uncategorized

Dr. Kovács Emese – munkajogi szakértő

REALITÁS Konferencia
2022. 11. 10.

VÁLSÁG Realitás szekció

09:00 – 09:25 Munkaügyek – Rettegés vagy felkészültség?

Nem csak a munkajogi ellenőrzés alapján kiszabott bírságoktól kell tartani, hanem a pályázati és hitellehetőségekből való kizárástól is, amennyiben nem felelünk meg a munkajogi előírásoknak. Hogyan lehet felkészülni az esetleges ellenőrzésre? Melyek a legkritikusabb ellenőrzési pontok? Szakártőnk előadásából megtudhatják mindezt, és azt is, hogyan készüljenek fel.

A munkaügy és a munkajog két külön dolog! Nem szabad összemosni! A munkaügy sima adminisztráción alapul. A munkajogi kérdések intézéséhez minden esetben szakjogász kell. Ilyenek a munkaszerződés és egyéb jogi dokumentumok! Sajnos a bírságokat mindig azért szabják ki, mert nem szakjogász áll helyt a munkáltatónál. És ez évről-évre csak bonyolultabb lesz. Soha ne használjanak kölcsönvett, letöltött dokumentumot!

Az előadóról

Emese munkajogi szakértőként rengeteg időt töltött a közigazgatás berkein belül, önkormányzati igazgatásban, illetve a Munkaügyi Felügyelőségnél, ezért én másképpen néz rá egy cég vagy egyéb szervezet munkajogi ügyeire, dokumentumaira. Hatósági oldalon szerzett, máshol meg nem tanulható munkajogi tapasztalataival a magánszférát is jobban fel tudja készíteni a munkajogi megfelelőségre.

Ezen kívül felnőttképzésben oktat munkajogi tananyagot is, és a MINKE (Minősített Könyvelők Egyesülete) felkérésére munkaügyi szakkönyvet is írt. Jelenleg egy nemzetközi és magyar munkajogi eljárásokat összehasonlító szakkönyv elkészítésén dolgozik.

Vállalkozói oldalon szakjogászként több száz ügyfele volt már, akiknél soha, semmi munkajogi probléma nem volt, mert már az elejétől rendben tartottuk a munkaügyi adminisztrációt és folyamatokat.


“Imádom csinálni, mert olyan segítséget tudok adni a cégeknek, amit máshol nem kapnak meg, pedig a létük múlik rajta. Hiszen, ha valami nincs rendben munkajogi szempontból, akkor nincs pályázat, nincs hitel, és a Széchenyi kártyából is kizárják őket.

Itt olvashatja az előadóval készült interjút.

Amennyiben a konferencián résztvevők konzultációt szeretnének kérni a Dr. Kovács Emesétől, jelentkezzenek az emese.kovacs.dr@gmail.com e-mail címen, és mutassák be a konferencia jegyhez kapott kuponkódot.

REALITÁS online Konferencia program

Itt tud regisztrálni és jegyet vásárolni a REALITÁS online Konferenciára

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük